Liga 1

Corona Braşov i-a prezentat pe Cătălin Dedu şi pe Valentin Balint » Ce au declarat cei doi şi cum arată lotul care pleacă în Antalya

Articol de Iulian Cuibar  —  marţi, 28 ianuarie 2014

Corona a prezentat ultimele două transferuri realizate înaintea cantonamentului din Antalya.

Cum Jerry Gane avea nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv, cu gruparea “galben-albastră” au semnat atacanţii Cătălin Dedu (ultima oară la U Cluj) şi Valentin Balint (împrumutat de la Dinamo).

"Acasă e cel mai bine şi ma bucur că m-am întors la Braşov. Cred în salvarea de la retrogradare, iar meciul cu FC Braşov o sa fie unul oarecare. Plecarea mea de acolo nu s-a realizat din vina mea, eu nu ma gîndesc la nici o revanşă, ci ma gîndesc să-mi fac treaba la Corona“,  a declarat Cătălin Dedu.

Şi Balint s-a arătat bucuros că revine la Corona, după ce s-a mai antrenat cu braşovenii şi în vara trecută, şi îşi propune ca în acest retur să joace meci de meci şi să aibă o creştere în evoluţii. “E bine ca am ajuns aici, vreau să mulţumesc tuturor pentru încredere şi promit sa muncesc de 10 ori mai mult ca sa fie mulţumiţi de mine. Sînt tînăr şi trebuie să joc şi să cresc de la meci la meci“, a explicat tînărul venit de la Dinamo.

Lotul Coronei pentru Antalya
Portari - Marc, Danalache, Gătej
Fundaşi - Forika, Damian, Burlacu, Homei, Mendizov, Vlad Munteanu, Sandu, Istrofor
Mijlocaşi - Miranda, Dalbea, Horia Popa, Neacsa, Brata, Florin Parvu, Stanescu, Leonte
Atacanţi - Coman, Bus, Dedu şi Balint.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.