Stranieri

VIDEO Hit bahic » Beţia lui Vlad Chiricheş, mai urmărită pe Youtube decît spectaculosul gol reuşit cu Ajax

+3 Foto
1,2 milioane de euro cîştigă anual Chiricheş la Tottenham, care a plătit 8,5 milioane pentru el // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Presa internaţională s-a amuzat pe seama stoperului de la Tottenham. "Vlad beţivul", titrează Daily Mail, în timp ce Mundo Deportivo comentează: "De tot rîsul. Nici nu mai putea să stea în picioare".

Noaptea tragicomică a lui Vlad Chiricheş la Bucureşti, momentele surprinse de cancan.ro în care căpitanul "naţionalei", îmbibat de alcool, nu reuşea să-şi menţină echilibrul, căzînd apoi şi trăgîndu-şi iubita după el în zăpadă, au devenit hit pe YouTube.

Pînă aseară, clipul postat de userul Footy-Goals.com adunase peste 150.000 de vizualizări (vezi VIDEO!). În timp ce golul extraordinar reuşit de apărătorul în vîrstă de 24 de ani la Steaua - Ajax (2-0, februarie 2013, "16-imile" EL), bară-gol după o bombă de la 25 de metri, a făcut doar 37.581 (user "Liga 1").

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL!

Ieri, presa europeană a comentat maliţios escapada bahică a fundaşului de la Tottenham. "Vlad the imbiber" (Vlad beţivul) a titrat Daily Mail, "Jucătorul nu mai putea nici măcar să stea în picioare. A fost de tot rîsul", a adăugat Mundo Deportivo, SportMediaset încheind: "După o noapte plină de alcool, Chiricheş ajunge la pămînt".

"Chiricheş era făcut praf. Dezechilibrat de alcool, s-a clătinat şi a căzut comic" (Corriere dello Sport, cotidian italian)

"Chiar şi făcut pulbere, Chiricheş se mişcă mai rapid decît Dawson, căpitanul nostru" (Cart Oz, fan Tottenham, pe YouTube)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.