Stranieri

Adio, Vlad Chiricheş » Jose Mourinho şi-a adus fundaş central de 15 milioane de euro, jucător în top 10 cei mai promiţători tineri din Europa!

Kurt Zouma, în verde, a fost dorit și de Manchester United

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 ianuarie 2014

În ultimele zile, mai multe siteuri au speculat o eventuală trecere a lui Vlad Chiricheş la Chelsea, acolo unde portughezul Jose Mourinho caută înlocuitor pentru căpitanul John Terry. Un post de radio francez, RMC, îi spulberă speranţele fundaşului român.

Conform RMC, Chelsea şi-a asigurat poziţia de fundaş central odată cu semnătura lui Kurt Zouma, un francez de 19 ani de la Saint-Étienne.

Numit de Guardian în top 10 cei mai promiţători jucători din Europa şi considerat de Didier Deschamps drept unul dintre potenţialii căpitani ai Franţei în viitorul apropiat, Zouma ar urma să ajungă pe Stamford Bridge din vara acestui an.

Tranzacţia dintre cele două cluburi s-ar fi realizat în schimbul a 15 milioane de euro, iar Mourinho l-ar fi sunat personal pe jucător pentru a-şi exprima interesul.

Kurt Zouma are 1.90m, are 51 de meciuri în tricoul celor de la Saint-Etienne, pentru care a marcat de 4 ori. Un incident nefericit din cariera francezului a avut loc pe 7 noiembrie 2013, atunci cînd Zouma l-a accidentat rău pe Thomas Guerbert, de la Sochaux, lăsîndu-l cu un picior rupt şi o gleznă dislocată (VIDEO 1:29). Zouma a fost suspendat pentru 10 etape.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.