Liga 1

Mihai Stoica îl compară pe Keşeru cu un superstar din Premier League: "Pînă la 24 de ani cine îl cunoştea?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 ianuarie 2014

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, nu este speriat de faptul că noul jucător, Claudiu Keşeru, nu a reuşit să înscrie pînă acum.

MM îl compară pe Keşeru cu Olivier Giroud, atacantul lui Arsenal, care pînă la 24 de ani nu a evoluat decît în Liga a 2-a din Franţa, la Tours.

"Claudiu Keşeru e un jucător pe care îl cunosc foarte bine, care s-a impus în Franţa, lucru care nu s-a întîmplat cu mulţi alţi fotbalişti români.

În Liga a 2-a nu orice jucător se impune. De acolo s-au ridicat jucători fabuloşi, ultimul care îmi vine în cap este Olivier Giroud (27 de ani), care pînă la 24 de ani a jucat doar în Liga a 2-a franceză, la Tours, a fost coleg cu Keşeru acolo.

O să vedeţi că acest jucător este cel de care noi avem mare nevoie. E un jucător cu cifre incredibile. Cu excepţia lui Viorel Moldovan, care a scris istorie la Nantes, el e singurul care s-a impus acolo.

Acum, el nu numai că a schimbat mediul, dar a schimbat şi metodele de antrenament, e normal să aibă probleme de acomodare. Nu are încă prospeţime, dar se va rezolva", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.