Handbal

Zi bună pentru românce în Liga Campionilor la handbal

Articol de Marian Ursescu  —  sâmbătă, 01 februarie 2014

Neagu, egal 23-23 cu Buducnost la Gyor, pe terenul campioanei Europei, Manea şi Tolnai, victorie pe teren propriu 24-18 cu Larvik, campioana Norvegiei


Cristina Neagu a făcut un meci excelent în meciul în care s-au întîlnit ultimele două deţinătoare ale Ligii Campionilor. Sîmbătă, la Gyor, în primul meci din grupa a doua principală, Buducnost a trecut de puţin pe lîngă victorie! A condus aproape tot timpul pe terenul campioanei Ungariei, dar maghiarele au smuls cu mult noroc un punct, pe final. Au fost ajutate şi de cîteva decisivii ale arbitrelor din Rusia, Viktoria Alpaiţe şi Tatiana Berezkina, spre disperarea antrenorului Dragan Adzici. S-a terminat 23-23, deşi Buducnost a avut 22-20 şi apoi 23-22 cu 30 de secunde înainte de final.

Manea, 4 goluri pentru Krim
Oana Manea, pivotul "naţionalei" României, a făcut şi ea o partidă foarte bună pentru Krim Ljubljana. Campioana Sloveniei a învins cu 24-18 pe teren propriu pe Larvik. Manea a jucat 45 de minute pentru Krim şi a marcat de patru ori. Cea mai bună jucătoare a partidei a fost însă portarul veteran al slovencelor, Sergeia Stefanisin, 39 de ani, care a ţinut-o tot meciul pe bancă pe Tolnai.

Într-o altă partidă din grupa întîi principală, Midtjylland a învins Savehof cu 25-24. Duminică are loc celălalt meci, Vardar Skopje-Thuringer.





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.