Liga 2

UPDATE Adrian Mititelu, trimis în judecată pentru evaziune fiscală: "Pledez vinovat, dar nu mă duc la puşcărie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 februarie 2014

UPDATE / Adrian Mititelu a declarat la Radio GSP că se consideră vinovat în acest caz, dar speră să scape doar cu o amendă, în condiţiile în care clubul a fost dezafiliat:

"Acuzaţia e întemeiată. O să pledez vinovat. E vorba de impozitele pentru fotbalişti pe care nu le-am putut plăti din cauza dezafilierii. E vorba de 3 milioane din cele 17 datorii la fisc. Datoriile sînt din 2011, dacă nu eram dezafiliat plăteam atunci şi nu era nici o problemă.

Nu o să mă duc la puşcărie. E prima mea abatere. Sper să iau doar o amendă. Am motivaţie: dezafilierea".

Problemele continuă pentru Adrian Mititelu. Patronul Universităţii Craiova a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de evaziune fiscală.

Potrivit Gazeta de Sud, Mititelu este acuzat că a creat un prejudiciu de aproximativ 3 milioane de lei prin neplata impozitelor şi contribuţiilor datorate statului în perioada 2007 – 2010. În acelaşi dosar, a fost trimis în judecată şi Gheorghe Sorin Joavină, care în calitate de administrator al SC FC U Craiova, ar fi prejudiciat bugetul statului cu aproximativ 200.000 lei tot prin nevirarea impozitelor şi contribuţiilor datorate.

Adrian Mititelu riscă închisoare de la un an la 3 ani. Primul termen al acestui dosar va avea loc pe 14 martie.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.