Liga 2

Putna, cantonament în Hexagon! » O echipă din Liga a patra îşi face antrenamentele în Franţa

+1 Foto
Sucevenii vor juca două partide amicale în compania unor echipe locale

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fotbaliştii Bradului, echipă de lîngă mănăstirea ctitorită de Ştefan cel Mare, vor pregăti duelurile cu Şomuzul Preuteşti în Montmorillon: stau o săptămînă în oraşul din vestul Hexagonului, celebru pentru muzeul dulciurilor "macaron"!

Criza din FRF nu se resimte şi la nivelul unei echipe de "judeţ"! Bradul Putna, locul 2 în L4 Suceava, va pleca într-un cantonament francez. Conform sportulputnean.blogspot.ro, elevii lui Ciprian Creţan vor sta, între 22 februarie şi 8 martie, într-o bază din Hexagon.

"Acest lucru a fost posibil datorită înfrăţirii dintre comuna Putna şi oraşul francez Montmorillon, prietenii noştri de acolo suportînd toate cheltuielile", a declarat tehnicianul echipei pentru site-ului oficial al grupării.

Pe urmele lui Roman
Fotbaliştii vor fi cazaţi "la familii de francezi", urmînd să se antreneze în centrul echipei din localitate.

Trupa e obscură la nivel naţional, fiind înscrisă în liga a 7-a, însă oraşul este celebru din alt motiv: găzduieşte un muzeu celebru al dulciurilor "macaron", biscuiţi coloraţi, cu umplutură de marţipan ori jeleu.

Echipierii Bradului nu sînt primii putneni care vor evolua în Franţa: la echipa bucovineană şi-a început cariera şi Mihai Roman, jucător la Toulouse!

34 de puncte are Bradul Putna, cu două mai puţin decît liderul Şomuzul Preuteşti

7 mii de locuitori are localitatea Montmorillon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.