Amicale

FOTO Egalii lui Kuban » Vasluienii rămîn fără victorie în Antalya

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 februarie 2014

FC Vaslui a obţinut cea de a patra remiză din stagiul de pregătire din Antalya, în urma unei evoluţii excelente în faţa ruşilor de la Kuban Krasnodar, scor 0-0.


FC Vaslui încă nu a cunoscut victoria în cantonamentul din Antalya, bifînd cea de a patra remiză contra ruşilor de la Kuban Krasnodar, scor 0-0, după 1-1 cu Bozuyukspor, 2-2 cu Sheriff Tiraspol şi 0-0 cu Wisla Cracovia.

În faţa Kubanului, fotbaliştii antrenaţi de Liviu Ciobotariu au făcut cel mai bun joc al lor din această iarnă, dominînd întâlnirea în mare parte. Antal, Sînmărtean şi Madson s-au aflat la originea celor mai importante ocazii de gol, însă ghinionistul meciului a fost Balaur care a trimis în transversală cu un minut înainte de fluierul final. Vasluienii au mai avut şi un penalty neacordat de către arbitrul partidei, care a acordat două cartonaşe roşii, cîte unul de fiecare parte, de la galben-verzi fiind eliminat spaniolul Ortiz.

FC Vaslui: Cerniauskas (’46 Straton)- Celeban, Ortiz (’18 Balaur), Cordoş (’57 Enescu), Muşat (’46 Sg.Popovici) - Madson, Rodrigo-Viveiros, Antal (’72 Buziuc), Sânmărtean (’78 Neniţă) - Temwanjera (’46 Pătulea).

Miercuri, 5 februarie, vasluienii vor întâlni pe slovenii de la Maribor.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.