Campionate

VIDEO Rojanaldo! » Real Madrid îl poate pierde două etape pe Cristiano Ronaldo, după ”roşul” din remiza cu Bilbao

Ronaldo îl lovește ușor pe Gurpegui și arbitrul Ayza Gamez l-a trimis direct la vestiare // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost eliminat în minutul 75, după ce l-a atins cu palma pe faţă pe Gurpegui. Pe drum spre vestiare însă, l-a ironizat prin gesturi pe al patrulea arbitru. Real e la -3 de Atletico Madrid.

Dacă Barcelona a văzut negru în faţa ochilor, cedînd jocul cu Valencia şi primul loc, Real Madrid a văzut roşu la Bilbao. N-a putut păstra avantajul asigurat de golul lui Jese, tremurînd pentru un egal (1-1) la Bilbao. Pas greşit decis şi de eliminarea lui Ronaldo, care a cedat provocărilor şi a fost expulzat în minutul 75!

VIDEO: Vezi AICI faza eliminării!

Cristiano n-a mai marcat duminică, deşi bascii erau printre ţintele favorite, 11 goluri în 9 dueluri, şi s-a mulţumit cu assistul la deschiderea scorului. Nervos, s-a lăsat atras într-o altercaţie.

L-a atins cu palma pe faţă de Gurpegui, care a picat teatral, forţîndu-l pe Ayza Gamez să-l elimine. Prea uşor. CR7 riscă două etape de suspendare pentru că, la ieşirea din teren, l-a ironizat prin gesturi pe al patrulea arbitru.

4 cartonaşe roşii a luat Ronaldo la Real în 229 de meciuri. Tot atîtea, la Man. United în 290 de meciuri

"Eliminarea lui Cristiano a fost exagerată. Era dificil să mai cîştigăm după ce-am rămas în zece" (Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.