Campionate

Păianjenul » Josep Guardiola nu s-a lăsat pînă nu l-a găsit pe noul Xavi! Thiago Alcantara a doborît recordul Bundesligii de mingi atinse!

Semifoarfeca lui Thiago i-a adus lui Bayern un triumf în prelungiri la Stuttgart

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În jocul cu Frankfurt (5-0), spaniolul a avut 185 de contacte cu balonul, reuşind 159 de pase. I-a depăşit pe Schweinsteiger (157 de atingeri) şi pe Brouwers (137 de pase complete).

Guardiola şi-a propus să ducă la perfecţiune jocul de pase al Barcelonei. Antrenorul lui Bayern nu s-a lăsat pînă nu l-a inventat pe noul Xavi. Nu degeaba a insistat să-l sufle catalanilor pe Thiago Alcantara.

Spaniolul, transferat în vară cu 25 de milioane de euro, a profitat de accidentarea lui Schweinsteiger şi s-a transformat în păianjenul harnic, care-şi ţese plasa fină la mijloc, prin pasele formidabile şi precise.

Duminică, la 5-0 cu Frankfurt, Thiago a fixat noul record al Bundesligii la capitolul atingerilor de balon, la 185. Cu 28 peste precedentul maxim al colegului Schweinsteiger!

Alcantara l-a depăşit la acurateţea paselor pe Roel Brouwers, stoperul lui Monchengladbach, 137 de servicii reuşite către un coechipier.

183 de pase a dat Xavi pentru Barcelona, în meciul cu Celtic din grupele Ligii 2012-2013, 93% precise

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.