Liga 2

GALERIE FOTO Trei jucători daţi afară de Nicolo Napoli în 3 zile! » Primele tensiuni din mandatul lui Marin Condescu: "Să plătească!"

+2 Foto
Nicolo Napoli e greu de fentat de fotbalisti la antrenamentele din Parcul Romanescu. Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 04 February 2014

După ce în urmă cu trei zile i-a transmis lui Cosmin Gîngioveanu să-şi facă bagajele "pentru că fizic nu poate ajuta echipa", Nicolo Napoli a anunţat alte două despărţiri la nivelul lotului.

Absent nemotivat de o săptămînă de la pregătiri, Dorel Stoica e anunţat că nu are unde să se mai întoarcă. "Nu mai am nevoie de el, nu îl mai aştept!", a spus italianul conform stiridesport.ro.

Al treilea fotbalist care pleacă de la Ştiinţa este Roberto Dumitru, mijlocaş adus în probe de Condescu de la Pandurii. "Credeam că ne putem folosi de el în calitate de junior, dar nu mai sînt de aceeaşi părere după ce l-am avut o săptămînă la pregătire. Discut cu un impresar să mai aducem doi juniori italieni", a mai precizat Napoli.

Condescu a ieşit la atac
Au apărut primele tensiuni oficiale de cînd la Craiova a venit Marin Condescu. Managerul general l-a "urecheat" public pe preşedintele clubului, Marcel Iancu, pentru modul în care a organizat cantonamentul în care echipa se pregăteşte în aceste zile în Bănie.

"Nu e posibil să te duci la un hotel unde nu există piscină şi sală de forţă! După antrenament, jucătorii se plimbă transpiraţi, cîte cinci kilometri, ca să facă recuperare, care este esenţială pentru sportivi după terminarea şedinţei de pregătire.

Domnul Iancu sau cine s-a ocupat să găsească acest hotel nu s-a consultat cu mine. Păi eu aş fi acceptat vreodată ca băieţii să se pregătească în asemenea condiţii? Mai se plăteşte şi cîte un milion pe zi pentru fiecare jucător în parte. Am înţeles că proprietarul hotelului vrea acum banii. În regulă! Cei care au negociat cazarea acolo să plătească. Eu nu am nici o legătură", a precizat Condescu pentru Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.