Liga 1

Cel mai mare pariu al lui Ioan Niculae pentru partea a doua a sezonului: "S-a integrat perfect"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 februarie 2014

Astra este pe primul loc în campionat după prima parte a sezonului, iar în această iarnă a făcut 5 transferuri importante: Denis Alibec, Paul Papp, Alexandru Ioniţă II, Laurenţiu Iorga şi Ştefan Popescu.

Finanţatorul Astrei, Ioan Niculae, a vorbit despre campania de achiziţii a clubului şi despre şansele pentru cîştigarea campionatului: "Nu cred că avem prima şanşă la titlu, dar vrem să ne batem pentru asta.

Noi avem un plan de viitor pentru următorii ani, de aceea am transferat cîţiva jucători de mare perspectivă. Va mai veni un fotbalist de sub 19 ani, pînă la startul returului. I-am adus pe Ioniţă, care are 19 ani, Alibec, 23 de ani, Ştefan Popescu, 22, deci jucători cu medie mică de vîrstă, care trebuie să confirme la noi.

Avem mare încredere în Iorga, în Alibec, ambii ne vor ajuta foarte mult. Ioniţă şi Popescu sînt de perspectivă", a declarat Niculae la Digi.

Ioan Niculae a explicat şi în ce jucător transferat acum are cea mai mare încredere: "Alibec este un jucător valoros, are o şansă foarte mare, s-a intregrat perfect în programul de pregătire, antrenorul este foarte mulţumit de el, de felul în care se antrenează.

Dacă vom juca fiecare meci ca pe o finală, atunci avem şanse mari să luăm campionatul. Şi asta le cer şi eu băieţilor, să lase infatuarea deoparte sau alte lucruri de acest gen. Vrem să jucăm un fotbal frumos şi dacă nu vom câştiga campionatul nu ne va lua nimeni capul, vom încerca şi la anul", a mai spus finanţatorul giurgiuvenilor.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.