Box

Încă un dosar! » Rudel Obreja a fost reţinut de DNA pentru 24 de ore!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 februarie 2014

Rudel Obreja a fost reţinut în această seară de DNA pentru 24 de ore, anunţă Realitatea TV! Procurorii vor propune Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 30 de zile

.


Fostul preşedinte al FR Box este suspectat de trafic de influenţă. Acesta ar fi pretins de la o persoane judecate de ÎCCJ că va obţine un verdict favorabil în schimbul a un milion de euro!

Rudel Obreja este implicat şi în Dosarul "Gala Bute", unde este cercetat penal pentru corupţie din octombrie 2013.

Citeşte şi: Obreja urmărit penal, dar unde au ajuns banii?!

DNA anunţă într-un comunicat că există date şi probe din care rezultă că, în perioada noiembrie 2013 - ianuarie 2014, Obreja a pretins suma de un milion de euro. Acesta ar fi cerut să primească 200.000 de euro înainte de pronunţarea hotărîrii şi alţi 800.000 după obţinerea deciziei favorabile.

"Pentru a conferi credibilitate promisiunilor sale, Obreja Rudel a susţinut că persoanele pe lîngă care îşi exercita influenţa i-au transmis denunţătorului, prin intermediar, că va obţine cu certitudine o hotărîre favorabilă dacă va solicita amînarea cauzei pentru un termen de judecată ulterior intrării în vigoare a „noului cod” (cu referire la data de 1 februarie 2014, când au intrat în vigoare NCP şi NCPP).

Recursul a fost soluţionat anterior datei de 1 februarie 2014 şi a fost respins, astfel încît hotărîrea de condamnare la pedeapsa închisorii cu executare a rămas definitivă", se arată în comunicatul remis de DNA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.