Campionate

Masorul anti-City-taka » Jose Mourinho îl ironizează pe Manuel Pellegrini: ”Nu am mai vorbit cu jucătorii de la prînz”

+2 Foto
Kompany e dominat de Cahill (albastru), reflectînd suferința "cetățenilor"

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul portughez l-a ironizat pe rivalul chilian, pe care l-a bătut a şaptea oară în 9 dueluri: ”Discursul din vestiar l-a ţinut Billy McCulloch, eu n-am mai discutat cu jucătorii de la prînz”.

De la Guardiola şi Bayern în urmă cu 4 luni, nimeni nu mai ieşise viu de pe Etihad. 13 adversari la rînd s-au predat în faţa City-taka lui Pellegrini, primind în medie peste patru goluri pe meci!

Mourinho nu s-a speriat deloc şi i-a servit luni cu Chelsea o altă lecţie inginerului chilian (1-0). A şaptea în 9 dueluri. După care şi-a ironizat învinsul, sugerînd că masorul londonezilor a fost de ajuns să pregătească jocul!

"Discursul din vestiar l-a ţinut Billy McCulloch. Vorbesc serios, eu nu am mai discutat cu jucătorii de la prînz", a spus Mou după derbyul decis de Ivanovici, în care Matici, Gary Cahill şi Eto'o au ţintit barele.

Chelsea e egala lui City şi la 2 puncte de lider, dar Mourinho nu se gîndeşte la titlu: "Nu putem cîştiga campionatul, doar ne pregătim pentru la anul şi construim ceea ce lui Arsenal îi va lua ani să distrugă".

11 driblinguri a reuşit luni Hazard, mai mult decît toată echipa lui City. Belgianul a fost omul meciului

"Nu ştiu ce le-a zis Billy, urla ceva cu accent scoţian. Grrr, grrr, grrr... n-am înţeles nimic, dar cred că a funcţionat din moment ce echipa l-a aplaudat" (Jose Mourinho, manager Chelsea)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.