Liga 1

Omul care a vrut să-l dea afară pe Lucian Sînmărtean anunţă: "Nu cred că-l va lua Steaua!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 februarie 2014

Steaua vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor şi să-l aducă pe Lucian Sînmărtean, afacere care e foarte aproape de a se finaliza.

Ilie Stan, care a pregătit Vasluiul în startul sezonului, e convins că Sînmărtean n-are loc în actuala formulă a Stelei.

"Eu cred că nu-l va lua Steaua pe Sînmărtean. El poate juca doar în banda stîngă, aici dă cel mai bun randament. În condiţiile astea e greu să-l bagi în locul lui Tănase. În spatele vîrfului, Steaua are doi jucători în creştere, Iancu şi Stanciu. Dar pe postul ăsta mai e şi Keşeru.

Stelei nu-i trebuie Sînmărtean în momentul de faţă. La cum lucrează fizic Reghecampf, lui îi va fi foarte greu să facă faţă", a spus Ilie Stan la sportro.

A vrut să-l dea afară
Ilie Stan a avut un conflict cu Lucian Sînmărtean în scurta perioadă petrecută la Vaslui. Adrian Porumboiu a povestit după ce a decis să-l demită pe "Iliesta":

"Mi se par năstruşnice pretenţiile unor antrenori de a exclude din lot nişte jucători sub contract, şi nu orice fel de jucători... E vorba de cel mai "slab" jucător pe care îl are Vasluiul în lot, Sînmărtean. E dreptul tău ca antrenor să nu-l foloseşti, dar să-l scoţi din lot?"

Costă 786.000 de euro! » Steaua a acceptat solicitările Vasluiului şi ale lui Lucian Sînmărtean

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.