Box

Leonard Doroftei îi explică lui Lucian Bute cum poate reveni în fruntea boxului mondial: "Doar aşa poţi reuşi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 February 2014

Preşedintele Federaţiei Române de Box (FRB), Leonard Doroftei, a declarat că Lucian Bute poate reveni în fruntea boxului mondial.

"Depinde de el. Dar dacă ai greşit o dată cu antrenorul, ai greşit şi a doua oară... eu cred că are nevoie de o schimbare. El este un băiat înalt, un stîngaci, un băiat ambiţios care este încă tînăr. Nu pot să spun că este uzat, e tînăr şi poate reveni în fruntea boxului mondial cu un alt antrenor", a afirmat oficialul FRB.

Pe vremea cînd activa ca boxer profesionist, Doroftei l-a avut antrenor pe cel care se ocupă acum de pregătirea lui Lucian Bute, canadianul Stephan Larouche. "Nici mie nu mi-a mers o dată cu antrenorul, nici a doua oară şi după aia am renunţat. Credeam că nu îmi mai permite vîrsta, dar am greşit atunci", a afirmat Doroftei.

Lucian Bute a fost învins la puncte de Jean Pascal, la 19 ianuarie, într-un meci contînd pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea. La 26 mai 2012, Bute a suferit prima înfrângere la profesionişti, în faţa britanicului Carl Froch, cînd şi-a pierdut centura IBF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.