Tenis

Simona Halep vrea cu orice preţ calificarea la baraj: "Ar fi mare păcat să nu cîştigăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 februarie 2014

România este foarte aproape să cîştige grupa din Cupa Fed, mai ales că ieri a trecut de principala contracandidată la primul loc, Marea Britanie. Halep şi compania au două victorii şi azi joacă împotriva modestei Letonia.

Simona Halep a reuşit ieri să egaleze după ce Sorana Cîrstea pierduse în faţa lui Heather Watson, iar la final a explicat de ce este mai greu să joace pentru echipa de Cupa Fed a României: "A fost un pic mai greu pentru că era 0-1 şi aveam dorinţa foarte mare să cîştigăm meciul.

Mi-a fost greu acum două zile după ce am pierdut meciul, chiar dacă am condus foarte mult, iar azi am vrut să fiu pozitivă, să fiu agresivă şi să-mi fac jocul meu. Mă bucur că de la 5-2, s-a făcut 5-4 şi totuşi am stat tare şi am luat game-ul acela.

E diferenţă mare faţă de meciurile de individual, pentru că acolo joci pentru tine şi dacă pierzi o faci pe barba ta. Aici trebuie să cîştigi pentru echipă, jucăm pentru ţară, e foarte important pentru noi să cîştigăm. Ar fi păcat că tocmai aici să nu cîştigăm", a spus Halep la Dolcesport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.