Campionate

Jose Mourinho e lider în Premier League şi trimite un mesaj înfiorător către City: "A venit vremea să omorîm caii" :O

Samuel Eto'o și Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 februarie 2014

Portughezul Jose Mourinho este un antrenor fericit: odată cu victoria din meciul cu Newcastle, scor 3-0, Chelsea ocupă poziţia de lider în Premier League, la un singur punct distanţă de Arsenal Londra.

A fost primul hattrick al lui Eden Hazard în Anglia

. Chelsea a condus cu 2-0 la pauză, "dar nu am fost deloc mulţumit de felul în care am jucat. Am fost foarte îngrijorat de detaliile din jocul nostru, fiindcă ele se vor dovedi cele mai importante pe termen lung. Sîntem fericiţi că sîntem în top, e foarte bine, dar e loc pentru multe îmbunătăţiri. Vreau să fim siguri de locul nostru în Liga Campionilor şi, cu cît sîntem mai departe de locul 5 în Premier, putem să ne gîndim şi la alte obiective. Deocamdată, singura mea grijă este să măresc ecartul faţă de locul 5".

Chelsea are 11 meciuri fără înfrîngere în orice competiţie, ultima echipă care a bifat un succes în faţa lui Mourinho fiind Sunderland, în 2013, în Cup Capital One (2-1, după prelungiri). În derby-ul cu Manchester City, din urmă cu o etapă şi cîştigat de Chelsea cu 1-0, Mourinho a fost foarte rezervat în privinţa şanselor la titlu. "Noi sîntem un căluţ, Arsenal şi Manchester City sînt doi cai mari, foarte puternici".

Dar acum, după ce s-a aşezat în fotoliul de lider, Mourinho a devenit puţin mai incisiv. "A venit vremea să omorîm caii". ;) Clasamentul integral din Premier League e aici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.