Liga 1

CFR pregăteşte un supertransfer! Împrumută un jucător care a fost la academia Barcelonei şi e vedeta naţionalei sale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 februarie 2014

CFR Cluj încearcă să dea o lovitură importantă în această iarnă. Fosta campioană a României este la un pas de a-l aduce pe Giorgi Chanturia (20 de ani), vedeta naţionalei Georgiei.

Supranumit şi Messi al Georgiei, mijlocaşul ofensiv a intrat în ultimele 6 luni de contract la Vitesse, însă olandezii au în continuare prima opţiune în a-i prelungi înţelegerea pe încă un an, anunţă stiridesport.ro.

Vitesse cere în schimbul lui Chanturia 1 milion de euro, însă agentul fotbalistului a găsit o soluţie.

Cum jucătorul este monitorizat de mai multe cluburi din Serie A, campionat în care perioada de mercato s-a închis, acesta va face o escală la Cluj, unde va evolua sub formă de împrumut. Udinese, Parma, Bologna, Genoa şi Verona vor licita pentru jucător, care va juca la CFR pînă în vară. 

A fost în La Masia

În urmă cu 4 ani, Chanturia a ajuns în La Masia, cunoscuta academie de fotbal a Barcelonei. Acolo a punctat de 11 ori şi a cîştigat titlul cu echipa de juniori. Catalanii nu au mai avut însă încredere în el şi l-au lăsat să plece la Vitesse în 2011.

A avut o ofertă de 4 milioane de euro, însă Vitesse a refuzat-o, cerînd 20 de milioane, motiv pentru care jucătorul s-a certat cu oficialii clubului.

1 milion de euro e cota jucătorului pe transfermarkt

2 goluri în 12 partide a înscris Chanturia în acest sezon la Vitesse





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.