Liga 1

Transferul lui Lucian Sînmărtean la Steaua, caracterizat de Generaţia de Aur » Sfat pentru Laurenţiu Reghecampf: "Altfel nu face nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 februarie 2014

Transferul lui Lucian Sînmărtean la Steaua a creat dezbatere şi în rîndul foştilor tricolori. Gică Hagi l-a caracterizat pe mijlocaş şi a explicat ce atitudine trebuie să aibă pentru a se impune în Ghencea.

"Unu la unu, Sînmărtean e cel mai bun jucător din Liga 1. Creează superioritate numerică cu o uşurinţă ieşită din comun. Acum el trebuie să arate cît de bun e pentru că trebuie să creeze ceea ce are el cel mai bun, superioritate numerică şi pase decisive.

Nu e uşor, la Steaua e mereu presiune mare, trebuie să fie pregătit, conectat, motivat. Steaua a făcut un transfer bun", a spus Hagi pentru Dolce Sport.

Bogdan Stelea îi sfătuieşte pe Reghecampf să-i dea libertate în joc lui Sînmărtean:

"Dacă vor să facă ceva cu Sînmărtean, să-l lase să facă ce ştie el să facă. Să scoată oameni din joc, să dribleze, să aibă schimbări de ritm, pase decisive... Probabil şi Sînmărtean o să aibă sarcini defensive. Nu o să-l vedeţi să stea cu mîinile în şold în cazul în care pierde o minge".

Reţeta pentru ca Lucian Sînmărtean să se integreze rapid la Steaua: "Nu poţi să faci cu el ce făceai cu Bourceanu"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.