Campionate

Străini de cauză » O posibilă explicaţie a crizei lui Man. United: cuplul Wayne Rooney - Robin Van Persie nu funcţionează

Rooney și Van Persie riscă să vadă Liga 2014-'15 la TV. United e la 9 puncte de locul 4, ultimul care asigură prezența în competiție

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În cursul meciului cu Fulham (2-2), cei doi nu şi-au adresat decît 6 pase. Sub unu la sută din totalul de 649 date de United.

Criza lui Man. United s-a adîncit duminică, la 2-2 cu ultima clasată, Fulham. Echipa nu mai ştie să cîştige nici acasă (19 puncte pierdute), iar din jocul său răzbat lucruri de-a dreptul bizare.

Deşi reprezintă marea speranţă a managerului Moyes de a ieşi din mocirlă, cuplul Rooney - Van Persie nu funcţionează.

Potrivit tabloidului Daily Mail, cei doi nu şi-au adresat duminică decît 6 pase în decursul a 90 de minute! Sub un procent din totalul de 649 trecute de statisticieni în dreptul lui United. Rooney i-a trimis olandezului doar două mingi, una la lovitura de start!

Van Persie, autorul golului de 1-1, s-a dovedit un pic mai generos. Dar şi o pasă a sa a fost "de serviciu", la o repunere a balonului în joc! Urmarea?

În ciuda unei posesii covîrşitoare, 75 la sută, şi a unui adevărat bombardament la poarta adversă, 31 de şuturi, "diavolii" au trebuit să suporte o nouă umilinţă.

81 de centrări au expediat jucătorii lui United în careul lui Fulham. Record în acest sezon din Premier League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.