Amicale

FC Vaslui a încheiat cantonamentul cu o înfrîngere » Liviu Antal, golgeter şi în amicale

sursă foto: astrencin.sk

Articol de Cristian Lapa  —  Monday, 10 February 2014

FC Vaslui a încheiat cantonamentul din Antalya cu o înfrîngere în faţa ocupantei locului secund din prima ligă slovacă, AS Trencin, scor 1-2.

FC Vaslui încearcă să-l facă uitat pe Lucian Sînmărtean, transferat definitiv la Steaua. Fără el, formaţia vasluiană a fost învinsă de ocupanta locului secund din prima ligă slovacă, AS Trencin, scor 1-2. Galben-verzii au avut o primă repriză modestă, în care au încasat ambele goluri, primul din penalty, însă cu o a doua parte mult mai dinamică, în care au avut multe oportunităţi de a marca, printre care şi o bară. Golul de onoare a fost marcat în prelungirile jocului de Antal, care a transformat penalty-ul obţinut, devenind golgeterul Vasluiului din amicale, cu patru reuşite, după ce a mai înscris în amicalele cu Bozuyukspor, Sheriff Tiraspol şi Anji Mahachikala.

Galben-verzii au disputat în Antalya şapte partide amicale, obţinînd o victorie (3-1 cu Maribor), două înfrîngeri (1-2 FC Anji; 1-2 cu Trencin) şi patru rezultate de egalitate (1-1 Bozuyukspor; 2-2 cu Sheriff Tiraspol; 0-0 cu Wisla Cracovia şi 0-0 cu Kuban Krasnodar).

FC Vaslui va reveni în ţară pe 12 februarie, urmînd ca de pe 15 februarie să-şi continue pregătirile în localitate.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.