Handbal

VIDEO Pauză pentru euforie » Steliştii au cerut time-out cu 5 secunde înainte de finalul derby-ului cu Dinamo pentru a sărbători victoria!

Foto: DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 February 2014

Steaua s-a impus categoric în derby-ul cu Dinamo, scor 28-20, din cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin, şi au declanşat sărbătoarea înainte de finalul meciului.


La 31 de ani, Viorel Mazilu e cel mai tînăr antrenor din Liga Naţională, iar metodele sale par să aibă succes la echipa din Ghencea. La derby-ul cu Dinamo, tehnicianul a cerut time-out cu cinci secunde înainte de final, deşi echipa sa nu mai avea cum să piardă partida.

Click aici pentru VIDEO!

Mazilu şi-a strîns elevii în jurul său pentru a sărbători împreună succesul, declanşînd hora bucuriei, în timp ce rivalii primeau prima porţie de reproşuri. O idee inedită prin care tînărul antrenor încearcă să strîngă jucătorii în jurul său şi să-i mobilizeze pentru partidele viitoare.

Nu a fost prima oară cînd Mazilu a cerut time-out chiar înainte de finalul jocului pentru a celebra o victorie. S-a întîmplat şi la finalul partidei cu Poli Timişoara, scor 33-26.

După 16 etape, Steaua ocupă locul 7 în Liga Naţională, cu 18 puncte, la 7 distanţă de ultima poziţie care asigură calificarea în play-off. De partea cealaltă, Dinamo a strîns 32 de puncte şi se află pe poziţia a patra.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.