Campionate

VIDEO Chelsea, pas greşit cu West Brom » Jose Mourinho ratează desprinderea în vîrful Premier League şi acuză: "Ne-a lipsit personalitatea"

Gary Cahill a fost hărțuit constant de jucătorii lui West Brom, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 februarie 2014

Chelsea a ratat desprinderea în fruntea Premier League, după ce a fost egalată de West Bromwich Albion în ultimele minute ale jocului terminat cu scorul de 1-1.

Echipa antrenată de Jose Mourinho poate fi depăşită la puncte de Arsenal Londra, dacă echipa francezului Arsene Wenger o învinge pe Manchester United, acasă, de la ora 21:45, live pe Eurosport

Sîrbul Branislav Ivanovici a reuşit să deschidă scorul în prelungirile primei reprize, după un corner prelungit de David Luiz. A urmat o repriză secundă în care echipa lui Jose Mourinho a cedat uşor iniţiativa, iar West Bromwich Albion a început să pună presiune puternic pe axul central al apărării "albastre".

În ciuda faptului că portughezul l-a introdus pe Obi Mikel cu 10 minute înainte de finalul meciului, pentru a contracara elanul gazdelor, nigerianul Victor Anichebe a repetat isprava din meciul cu Liverpool şi a reuşit să egaleze cu capul, în minutul 87, în singurul şut pe poartă pe care fosta echipă a lui Tamaş l-a bifat tot meciul. VIDEO cu golurile, aici

Chelsea a forţat desprinderea pe final, introducîndu-l pe Salah în locul lui Ramires, însă încercările lui Hazard şi Torres nu au dat roade. "Nu am avut personalitate. I-am lăsat să ne înghesuie, nu am ştiut cum să îi facem să nu mai pună presiune. Jocul putea să se termine cu 1-0 uşor, dar trebuie să recunoaştem şi că ei au reacţionat bine pentru 30 de minute".

Manchester City joacă azi, de la 21:45, pe terenul propriu cu Sunderland, în timp ce Liverpool o vizitează pe Fulham, la aceeaşi oră. În cazul în care Arsenal, City şi Liverpool se impun, top 4 din Premier League se va întinde pe distanţa a 4 puncte. Clasamentul din Premier League aici.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.