Liga 1

Jandarmeria e fermă: "În prezent, Ghencea nu poate găzdui derby-ul Steaua - Dinamo! Trebuie rezolvate cîteva probleme pentru OK"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 februarie 2014

Purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei, Georgian Enache, anunţă că derby-ul de pe 1 martie, Steaua - Dinamo, nu se va putea juca pe Ghencea, stadionul avînd mari probleme cînd vine vorba despre un meci cu grad ridicat de risc.

Iniţial, partida fusese programată să se joace pe Naţional Arena, însă meciul amical dintre România şi Argentina de pe 5 martie împiedică acest lucru.

"Stadionul din Ghencea nu va putea găzdui meciuri cu grad ridicat de risc pînă la rezolvarea problemelor descoperite acolo.

Ştim foarte bine că infrastuctura acestor arene sportive este una destul de precară. E vorba de acele elemente care, coroborate, duc pînă la urmă la siguranţa spectatorilor.

La Steaua avem un sistem video de supraveghere deficitar. Patronii şi responsabilii clubului au dat asigurări că, pînă vineri acest lucru se va rezolva.

O altă problemă este sistemul de turnicheţi, care nu funcţionează la ora actuală. Trebuie să avem un sistem eficient de turnicheţi pentru a şti în orice moment numărul de spectatori care au intrat pe stadion.

Nu mai putem să mai rupem bilete cum se facea odată" a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, pentru Sport Total FM.

Citeşte şi: Mircea Sandu confirmă! » Derby-ul Steaua - Dinamo nu se va disputa pe Naţional Arena: "Nu se poate"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.