Liga 1

Rapid a învins o echipă de Liga 1! » S-a lăsat cu scandal: "Nu greşeam aşa nici după o beţie cruntă!"

Articol de Ionuț Tăbultoc (foto)  —  joi, 13 februarie 2014

FC Botoşani a pierdut partida amicală disputată în Antalya cu Rapid, scor 0-1, într-un meci în care antrenorul Leo Grozavu a trimis în teren echipa a doua.

Golul rapidiştilor a fost marcat de veteranul Daniel Pancu, în minutul 15, care a profitat de o pasă greşită a lui Ghinga şi a înscris pentru 1-0, scor ce avea să rămînă pînă la finalul partidei.

Finanţatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, l-a criticat dur pe Ghinga la finalul partidei:


"Pot să spun că Ghinga a jucat la ei astăzi. I-a dat o pasă perfectă lui Pancu. Am avut un meci care nu era pregătit astăzi, a fost ceva în plus. Au jucat rezervele, dar asta nu scuza jocul prost pe care l-am făcut şi lipsa de activitate şi de fotbal. Vorba unui coleg de-al meu de la Elsaco, degeaba s-au pregătit atît că n-au înţeles nimic. Nu ştiu dacă e important rezultatul, dar n-am avut fotbal.

A fost o greşeală acolo a lui Ghinga. Şi eu, după o beţie cruntă, cred că eram puţin mai atent. Se pare că într-adevăr Stojkov pare a fi altceva şi a făcut nişte faze pe care greu le face un fotbalist. Am văzut un Danci foarte agresiv şi destul de prezent în joc".

FC Botoşani: Lazar - Bordeanu, Poverlovici, Ursu, Patache - Danci, Ghinga, Puri, Stojkov, Vraciu, Cîrjan

Rapid: Anthony - Coman, Tînc, Pãun, I. Voicu - Martin, Sãndulescu, Cl. Herea, Doman - T. Bãlan, Pancu

Următorul meci al botoşănenilor va avea loc astăzi de la ora 17:00, atunci cînd elevii pregatiti de Leo Grozavu vor intalni pe chinezii de la Hangzhou Greentown.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.