Liga 1

Campanie orchestrată din culise! FRF cere cluburilor să-şi exprime intenţia de vot: ”Trimiteţi adeziuni pentru Popescu!”

Popescu își depune azi dosarul de candidatură la FRF: ieri și l-a depus Burleanu, luni va urma Chivorchian

Articol de Justin Gafiuc  —  vineri, 14 februarie 2014

Campania ar fi orchestrată din culise de secretarul general al federaţiei. ”Cei de la FRF vor să ştie cît mai exact pe cine contează la alegerile din martie”, explică surse GSP.

Campania pentru şefia FRF trece la faza pe adeziuni comandate. Beneficiar: Gică Popescu. Surse GSP vorbesc despre faptul că numeroşi conducători din fotbalul românesc ar fi fost contactaţi de angajaţi din federaţie pentru a li se solicita expres să trimită prin fax sau prin mail o adresă care să prezinte intenţia de vot în favoarea fostului căpitan al Barcelonei.

"Vor să afle zonele periculoase"
"Oameni de la biroul secretarului general Adalbert Kassai şi de la departamentele de futsal, feminin sau juniori dau telefoane în ţară cu mesaje clare. Cer cluburilor să-şi arate în scris susţinerea pentru Gică Popescu!", au detaliat subiectul oficiali de la grupări ce vor vota la alegerile din 5 martie.

Completările vin din aceleaşi surse: "Îi interesează să ştie exact pe cine contează şi cine ezită în a expedia aceste adrese pentru a şti unde sînt zonele periculoase la vot pentru staff-ul lui Popescu". Nici o persoană din conducerea FRF nu a putut fi contactată pentru a comenta informaţiile.

Depun candidaturile oficiale
Răzvan Burleanu şi-a depus ieri oficial candidatura pentru alegerile FRF de pe 5 martie: "Sînt foarte determinat să cîştig pentru a pune capăt lîncezelii în subdezvoltare din fotbal. Nu voi înceta să denunţ incompetenţa sistemului Sandu-Kassai", a scris Burleanu pe site-ul oficial.

El îşi va prezenta echipa pe 24 februarie. Gică Popescu îşi va oficializa şi el azi intrarea în cursă prin depunerea dosarului la FRF. Demersul va fi făcut luni şi de Gheorghe Chivorchian.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.