Liga 1

Ironie vs delir » MM Stoica a avut o criză de nervi după victoria cu Chiajna, 4-0

Articol de Bogdan Vladu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul Stelei a izbucnit la microfonul Digi Sport împotriva moderatorului Radu Naum, care l-a sunat după meci pe Dinu Gheorghe şi l-a rugat să comenteze victoria Stelei.

Meciul propriu-zis n-a fost nici nervos, dar nici haios, însă ingredientele respective au apărut la puţin timp după finalul partidei.

În emisiunea moderată de Radu Naum la DigiSport a intervenit telefonic Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, care a avut o replică savuroasă şi plină de ironie la adresa meciului.

"Şi instalatorul pregătea meciul mai bine"
"Nu am văzut partida. Dacă tot mi-a zis antrenorul Chiajnei că mă pricep la fotbal precum un instalator, am zis să repar două chiuvete la un prieten. Cred că instalatorul de care vorbea Chirilă ar fi pregătit mai bine echipa. Nu-mi place să mă uit la meciuri unde ştiu ce se întîmplă" a fost poziţia lui Dinu Gheorghe.

MM: "Vreţi să vă învăţ şi cum se face presă?"
Peste doar 2-3 minute, de la stadion, a apărut Mihai Stoica în live. A urmat un atac violent la adresa postului DigiSport, unde e colaborator permanent.

"Este inadmisibil ce se întîmplă! Domnule Naum, nu e normal să intraţi în legătură directă cu unul de la altă echipă care spune că nu a văzut meciul. Vreţi să vă învăţ acum cum se face şi presă?" a declarat MM pe un ton răstit, aproape urlînd.

"Mihai Stoica probabil nu a remarcat că nu am mai insistat cu întrebări la Dinu Gheorghe după ce ne-a spus că n-a văzut meciul " a fost reacţia pe care a avut-o Radu Naum după intervenţia managerului stelist.

"Cum îşi permit Dinu Gheorghe şi Niculae să vorbească despre Steaua şi să provoace? Suporterii desenaţi şi arbitrajul odios de la Giurgiu le-au uitat?"
Mihai Stoica, manager Steaua

"N-am văzut meciul, dar nici nu eram foarte curios să-l urmăresc pentru că ştiam că aşa se va întîmpla" (Ioan Niculae, patron Astra)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.