Stranieri

VIDEO Costel Pantilimon, erou la City » Cetăţenii au eliminat Chelsea din Cupă şi s-au răzbunat pe eşecul din campionat

Jovetici (în tricou bleu) deschide scorul pe Etihad. Cech şi Azpilicueta nu mai pot face nimic // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa lui Manuel Pellegrini s-a răzbunat pe albaştri după înfrîngerile din campionat: 1-2 la Londra, 0-1 la Manchester.

Toate ziarele engleze mizau ieri pe menţinerea între buturi a lui Joe Hart, în dauna lui Costel Pantilimon, şi în "optimea" de Cupă cu Chelsea. Dar managerul lui Man. City, Manuel Pellegrini, a păstrat regula instituită la debutul sezonului şi a mers tot pe mîna românului.

Click aici pentru VIDEO!

Şi a început meciul. Prima ocazie, "transversală" Jovetici, după un sfert de oră. Iar la următoarea fază de poartă, golul: acelaşi Jovetici, servit de Dzeko. 1-0.

Replica lui Chelsea? Palidă. Mult sub ce arătase la recenta victorie din campionat (1-0). Şi dacă nu era Pantilimon să le dea emoţii fanilor la centrarea lui Ivanovici (21), scăpînd mingea în faţă, în dreptul oaspeţilor ar fi tronat un mare zero.

Tabloul nu s-a schimbat nici după pauză. Chelsea a continuat la fel de pasiv, iar City n-a făcut decît strictul necesar. Chiar şi aşa i-a ajuns pentru 2-0, gol Nasri, şi o calificare meritată în "sferturi".

0 şuturi pe poarta lui Pantilimon a avut Chelsea ieri (două încercări la poartă)

2 victorii are Manuel Pellegrini acum în cele 10 dueluri directe cu Jose Mourinho

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.