Tenis

Magnifica Simona Halep! » Românca a cîştigat cel mai important turneu din carieră şi de mîine urcă pe locul 9 WTA!

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 February 2014

Simona Halep a cîştigat categoric şi finala cu Angelique Kerber, scor 6-2 6-3, şi a obţinut primul turneu de categorie Premier 5. Este al 7-lea turneu obţinut de Simona Halep în carieră!

Simona a început excelent partida cu Kerber şi a obţinut breakul la 0 încă din primul game. Nu a fost singurul al setului, Halep cîştigînd chiar cu 6-2.

Setul al doilea a fost mai echilibrat, în prima parte Kerber fiind mai solidă pe propriul serviciu, dar Simona Halep a obţinut tot două breakuri pentru un 6-3.

Este a treia victorie la o jucătoare din top 10 la acest turneu, după ce le-a învins şi pe Errani şi Radwanska.

Halep va urca pe locul 9 de mîine, cel mai bun din carieră.

Desfăşurarea liveTEXT a finalei de la Doha, Simona Halep - Angelique Kerber 6-2 6-3:

Halep - Kerber 6-2 6-3: VICTORIE pentru Simona Halep! Kerber a încheiat meciul cu o dublă greşeală.

Halep - Kerber 6-2 5-3: Simona se apropie la un singur game de victorie.

Halep - Kerber 6-2 4-2: Simona se distanţează şi în manşa secundă, scor 4-2. Reuşeşte şi două mingi cîştigătoare, iar Kerber este din nou fără reacţie.

Halep - Kerber 6-2 3-2: Simona Halep face breakul şi în setul al doilea şi este foarte aproape de cel mai important turneu al carierei.

Halep - Kerber 6-2 2-2: Şi Simona răspunde excelent pe propriul serviciu, cîştigă gameul la 15, Kerber nu i-a pus nici o problemă.

Halep - Kerber 6-2 1-2: Kerber joacă mai bine în acest set şi conduce cu 2-1 după un nou game cîştigat uşor.

Halep - Kerber 6-2 1-1: Ambele jucătoare reuşesc să-şi ţină serviciile în debutul setului doi, Simona cu ceva emoţii, salvînd şi o minge de break.

Halep - Kerber 6-2: Simona a cîştigat categoric primul set, în ultimul game salvînd şi 3 mingi de break ale nemţoaicei.

Halep - Kerber 5-2: Un game echilibrat în care nemţoaica reuşeşte pînă la urmă să se impună şi să reducă din diferenţă. Halep urmează la serviciu pentru a închide setul.

Halep - Kerber 5-1: Nemţoaica nu are ce face în faţa jocului complet al Simonei Halep! Serviciul a mers foarte bine pînă acum, iar loviturile cîştigătoare au venit şi cu forehandul, dar şi cu reverul.

Halep - Kerber 4-1: Al doilea break al Simonei Halep în primul set după două mingi superbe la 40-40 unde Kerber nu are vreo reacţie.

Halep - Kerber 3-1: Un nou game foarte bun al Simonei pe serva proprie, cîştigă la 0 cu două mingi cîştigătoare!

Halep - Kerber 2-1: Nemţoaica a fost mult mai solidă pe propriul serviciu şi a cîştigat game-ul la 15, profitînd şi de două retururi mai scurte ale Simonei.

Halep - Kerber 2-0: Halep a început excelent partida cu Kerber, reuşind să facă breakul încă din primul game. Simona a continuat foarte bine şi pe propriul serviciu pentru 2-0.

VIDEO Cine e nemţoaica Angelique Kerber, adversara Simonei Halep din finală » Cum se pregăteşte înaintea duelurilor decisive

Simona Halep, aproape de un nou record » Ce performanţă poate atinge dacă va cîştiga azi finala


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.