Liga 1

După el, potopul! » Petrolul a rămas fără om de gol după plecarea lui Younes Hamza

Hamza a rămas în inimile fanilor ploieșteni, chiar dacă a jucat la Petrolul doar doi ani

Articol de Cristian Prisacariu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

De la plecarea lui Hamza, "lupii" au marcat doar 3 goluri în 4 amicale, în timp ce tunisianul traversează o formă de zile mari la Plovdiv: 5 reuşite în 4 meciuri.

Ploieştenii au avut o iarnă agitată, remaniind masiv lotul. "Găzarii" au adus la echipă patru nume importante: Zicu, Mutu, Gerson şi Tamuz, însă s-au despărţit de titularii Benga, Dore, Hamza şi Boudjemaa.

Prahovenii nu au impresionat în cantonamentele din Antalya, iar forma Petrolului a îngrijorat lumea din jurul echipei şi a stîrnit furia fanilor, care au protestat împotriva strategiei de mercato pe care conducerea a aplicat-o în acest mercato.

Atacul e cel care suferă cel mai mult la formaţia galben-albastră, iar aceasta poate fi o consecinţă directă a vînzării lui Hamza. Tunisianul de 27 de ani s-a integrat perfect la Botev Plovdiv, unde a fost vîndut pe 750.000 de euro, şi a reuşit să marcheze de 5 ori în primele 4 jocuri în tricoul galben-negru, fiind convocat şi la "naţionala" Tunisiei.

În locul lui Younes, ploieştenii l-au adus pe israelianul de origine nigeriană Toto Tamuz, însă vîrful de 25 de ani nu a apucat să debuteze sub comanda lui Contra.

9 goluri în 11 meciuri a macat Hamza în prima parte a campionatului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.