Liga 1

Marcel Puşcaş îl ironizează pe Gică Popescu: ”Va avea nevoie de trei secretare”

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul preşedinte de la Steaua crede că ex-căpitanul Barcelonei nu va strînge mai mult de 70 de voturi la alegerile federale.

Marcel Puşcaş îşi va depune azi la prînz dosarul pentru scrutinul din 5 martie. Fostul preşedinte al Stelei spune că nu are nici un motiv să se teamă de concurenţa cu favoritul la alegerile federale: "Am discutat cu mulţi oameni în ţară şi nu cred că Gică Popescu va obţine mai mult de 70 de voturi! Un preşedinte de AJF, de exemplu, mi-a zis că nu are cum să meargă pe mîna lui Popescu, fiindcă ar însemna ca organigrama FRF să se dubleze de la 130 de oameni la 260. Asta pentru că numai Popescu va trebui să-şi ia vreo trei secretare ca să nu se facă de ruşine: una să-i citească, una să-i scrie şi alta să vorbească pentru el!".

Pregăteşte memoriu către UEFA şi FIFA
De asemenea, Puşcaş anunţă că pregăteşte un set de plîngeri către UEFA şi FIFA în cazul lui Popescu: "Dacă va primi o condamnare, fie şi cu suspendare, pe 25 februarie şi apoi va cîştiga alegerile de la FRF, nu va avea cum să rămînă în post. Oricum, în funcţie de interdicţiile suplimentare pe care le va dicta instanţa, pe 26 februarie nu va mai exista, probabil, candidatul Gică Popescu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.