Tenis

Primele reacţii ale Simonei Halep după succesul incredibil de la Doha: "Sînt cele mai bune momente din carieră"

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 16 februarie 2014

Simona Halep a cîştigat turneul de la Doha, al 7-lea şi cel mai important al carierei, după o finală cu Angelique Kerber, scor 6-2 6-3.

Halep a învins 3 jucătoare de top 10 la Doha, pe Sara Errani, Agnieszka Radwanska şi azi pe nemţoaica Kerber. La finalul partidei, Simona Halep a recunoscut că nu se aştepta să cîştige turneul: "Nu credeam că pot cîştiga aici, am venit de la un turneu indoor, dar m-am adaptat foarte bine. Sînt cele mai bune momente din cariera mea.

A fost o săptămână wow pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucătoare foarte bună. Acum am mai multă încredere în mine, e cel mai mare turneu pe care l-am cîştigat. Eu mă bucur de fiecare moment pe teren, îmi place tenisul şi să mă aflu aici", a spus Halep.

Şi Angelique Kerber a lăudat-o pe Simona după finala de la Doha: "Am făcut prea multe greşeli la începutul meciului, dar Simona a jucat foarte bine. Ea a jucat la un nivel înalt toată săptămîna. Eu am încercat să fac ce pot astăzi, am dat tot ce am putut, dar Simona a meritat să cîştige trofeul. Totuşi sînt mulţumită de această săptămînă", a spus Kerber.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.