Liga 1

Rămîne la tiki-taka » Laurenţiu Reghecampf vrea să pastreze acelaşi sistem şi în meciul cu U Cluj

Vineri seara, Chipciu s-a simțit excelent în avanposturi, izbutind o "dublă"

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghe se gîndeşte serios să mizeze şi în faţa lui U Cluj tot pe o formulă de joc fără un vîrf împins.

Succesul categoric în faţa Chiajnei, 4-0, face ca antrenorul Laurenţiu Reghecampf să păstreze formula de start şi la meciul cu U Cluj, programat mîine, la 18:15, în Ghencea. Astfel, Federico Piovaccari are toate şansele să fie din nou rezervă, aşa cum s-a întîmplat şi cu Concordia, urmînd ca steliştii să nu aibă pe gazon nici un vîrf veritabil.

Împotriva ilfovenilor, cel mai avansat roş-albastru a fost Alex Chipciu, care a făcut în unele momente schimb cu Nicuşor Stanciu. Piovaccari a intrat pe teren abia în minutul 81!

Lato, unica noutate
În aceste condiţii, singurul nume nou din primul "11" ar putea fi Iasmin Latovlevici. Acesta a suferit în urmă cu o săptămînă o accidentare şi are şanse să fie recuperat. E posibil totuşi ca Reghe să decidă să nu rişte cu Lato şi să-l păstreze titular pe Pîrvulescu.

"Echipa cîştigătoare nu se schimbă, nu? Am pregătit-o din timp, nu contează că n-am folosit-o în amicale. Cred că am ales cel mai bun sistem, mai ales după venirea lui Sînmărtean. Nu văd de ce să nu evoluăm la fel în continuare" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Steaua s-a mişcat bine în această formulă, fără un vîrf de atac de meserie. Totuşi, nu cred că atunci cînd vor întîlni un adversar mai puternic, roş-albaştrii îşi vor mai putea permite să evolueze la fel" (Dinu Gheorghe, preşedinte Steaua)

Cum va arăta Steaua cu U Cluj
Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici (Pîrvulescu) - Pintilii, Sînmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Chipciu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.