Campionate

VIDEO Boltă spre Ligă » Lionel Messi e în formă mare înaintea meciului cu Manchester City

Execuţie fără cusur. Messi găseşte traiectoria ideală cu acest lob peste Ruben, portarul lui Rayo // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

De sîmbătă, argentinianul este unicul jucător care reuşeşte o asemenea performanţă în Spania, în toate competiţiile. Leo e gata s-o înfrunte pe Man. City, mîine, în turul "optimilor" Champions.

Raţ a realizat acum, chiar fără să joace, ce înseamnă Rayo Vallecano. Noua sa echipă a fost un sparring-partner perfect pentru Messi, Neymar şi Barcelona. 6-0, exact antrenamentul dorit de catalani înaintea ciocnirii de mîine cu Man. City, din Ligă.

VIDEO Vezi AICI golurile

Cu această "dublă", Messi a atins 337 de goluri în 406 partide pentru Barca în toate competiţiile. L-a depăşit pe faimosul Zarra (Bilbao, 336 între 1940 şi 1955), cel care păstrează încă recordul în Primera, cu 251 de reuşite.

Leo are 228, tocmai l-a lăsat în urmă pe Di Stefano şi l-a egalat pe Raul. Încă 7 şi îl întrece pe Hugo Sanchez (locul 2, cu 234 de goluri), încă 24 şi e primul şi în campionat.

Tot sîmbătă, Neymar a revenit la campioana blaugrana după o lună de pauză. A uitat accidentarea la gleznă şi a înscris un gol strălucitor: sprint, dribling şi şut de la 25 de metri în cros sub transversală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.