Liga 1

Flavius Stoican are doi dinamovişti favoriţi: "Sînt singurii titulari" » Ce regulă i-a impus unui atacant: "Vreau să-l transform"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 februarie 2014

La finalul pregătirii de iarnă, Flavius Stoican a detectat cei doi lideri ai echipei şi a fost impresionat de progresul tinerilor.

"Am doar doi jucători titulari în echipă: Dragoş Grigore şi Thicot. Cel mai mult m-a bucurat în cantonament că tinerii precum Rotariu şi Şerban cresc în fiecare zi, iar Rotariu nu are fiţele pe care le-ar putea avea un tînăr dorit de Manchester United", a declarat Stoican la Estrada TV.

Antrenorul "cîinilor" a găsit soluţia pentru a-i corecta jocul lui Joel Thomas: "E singurul jucător din echipă care are limită la numărul de atingeri a balonului. Nu mai mult de două, pentru că vreau să-l transform în om de echipă, nu individualist cum a fost pînă acum".

Despre puştii Patrick Petre şi Tîrcoveanu: "Nu mă interesează vîrsta, pot fi o soluţie chiar şi pentru seniori. I-am văzut la un meci cu Tunari şi au jucat senzaţional, asta m-a convins. Mi se pare ireal ca un tînăr de 16 ani împotriva senioruilor să reuşească dribling de două-trei ori la rînd, să aibă viteză îin plus şi să mai dea şi două goluri. Plus că cerea mereu mingea în spaţiu liber".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.