Liga Campionilor

Răzbunătorul Wenger! » Arsene nu iartă nimic înaintea duelului de mîine cu Bayern

Arsene Wenger, aici într-un meci contra "dușmanului" Mourinho, n-a cîștigat nici un trofeu din 2005

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul lui Arsenal a lăsat diplomaţia la o parte şi, zgîndărit de remarca lui Mourinho, ”e un specialist în eşecuri”, a arătat că ştie şi el să atace.

Ajunul şocului cu Bayern din "optimile" Ligii l-a găsit pe Arsene Wenger într-o ipostază neobişnuită. Managerul lui Arsenal a lăsat deoparte figura de "Monsieur Polite", Mister Politeţe, cum l-a ironizat Mourinho, şi a adoptat una de-a dreptul războinică.

Nimic n-a iertat. I-a replicat lui Jose, şi-a atacat adversarul de mîine seară, ba i-a "servit-o" şi unuia dintre jucătorii săi, Olivier Giroud, într-o răbufnire fără precedent.

"MOURINHO E JENANT". Deşi a insistat că nu vrea să intre în polemici cu managerul lui Chelsea, care-l declarase "specialist în eşecuri", Wenger n-a rezistat: "E jenant spectacolul pe care-l oferă. Mi-e ruşine mie pentru el. Îmi pare mai rău pentru Chelsea decît pentru mine".

"ÎN FINAL TREMURAU". O dată încheiate socotelile cu Mou, Arsene a pus tunurile pe Bayern, care în 2012-2013 l-a bătut la Londra, 3-1, cedîndu-i în Bavaria (0-2): "Anul trecut, în returul de la Munchen, nemţii au tremurat în final. O să-i batem, nu vă faceţi griji".

"GIROUD VA FI AMENDAT". El nu l-a iertat nici pe Giroud, care înaintea meciului cu Crystal Palace, din 2 februarie, şi-a permis o partidă de sex cu un top-model american chiar în cantonamentul echipei: "Olivier a încălcat regulamentul şi va plăti". Cuantumul l-a aflat tabloidul Daily Mail: 281.000 de euro!

"Iertaţi-mă!"
După ce a negat multă vreme că a petrecut în compania Celiei Kay (foto dreapta), un top-model care pozează frecvent pentru reviste ca FHM şi Maxim, Olivier Giroud a ales ieri calea pocăinţei. Le-a cerut tuturor scuze pe Twitter: soţiei Jennifer, fiicei sale, Jade, şi colegilor de la Arsenal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.