Liga 1

VIDEO L-au luat pe "copilul" lui Diego Maradona! » Vasluiul a transferat un jucător cu o selecţie la naţionala Argentinei

Razzotti vine liber de contract la Vaslui și va semna un acord pe un sezon și jumătate

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Galben-verzii şi-au asigurat serviciile mijlocaşului Franco Razzotti, argentinian ce a bifat şi o selecţie la "naţională", cînd selecţioner era Maradona.

Vasluienii s-au axat pe sud-americani în acest mercato, iar după achiziţiile brazilianului Gil Bahia, columbianului Mauricio Cuero şi a argentinianului Matias Abelairas, oficialii clubului moldav au reuşit să transfere încă un jucător din acea zonă a lumii. E vorba despre argentinianul de origine italiană Franco Razzotti, care va ajunge zilele viitoare sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

Razzotti se simte cel mai bine în faţa apărării şi a fost adus după ce brazilianul Caue a fugit de la echipă şi a lăsat un loc liber în compartimentul median.

Închizătorul de 29 de ani a fost sub contract toată cariera cu Velez Sarsfield, însă a fost împrumutat de două ori în cele nouă sezoane şi jumătate petrecute la Velez: la Cristal Lima, în Peru, şi la Independiente, în Argentina.

Franco are şi o selecţie în prima reprezentativă a Argentinei, în 2010, într-un amical contra celor de la Costa Rica, scor 3-2. Antrenorul "pumelor" era Diego Armando Maradona, iar "naţionala" a fost alcătuită atunci doar din non-europeni.

0 meciuri a disputat Razzotti în sezonul 2011-2012, din cauza unei accidentări. A revenit în 2012-2013, apoi a fost împrumutat la Independiente

100.000 de euro va fi salariul stagional al lui Razzotti la FC Vaslui, plus bonusuri ce-i pot aduce încă jumătate din această sumă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.