Liga 1

Petrolul, noul "El Dorado" din fotbalul european? » Dan Capră dezvăluie: "Există discuţii cu un şeic" :O

Articol de Victor Vrînceanu  —  marţi, 18 februarie 2014

Fanii Petrolului ar putea ajunge să trăiască momente incredibile în anii următori. Dan Capră anunţă că echipa ar putea fi susţinută financiar de un şeic.

Cum Primăria Ploieşti a oprit premierile echipei din cauza anchetei DNA, Dan Capră caută noi moduri de finanţare pentru club.

Patronul prahovenilor a angajat un om pentru a se ocupa special de această problemă.

"Am desemnat un om din cadrul clubului să caute investitori, preferabil din afara ţării pentru a duce clubul la un alt nivel. Eu vreau să fac un proiect care să se întindă pe mulţi ani de zile, să  avem performante.

Vreau să investim masiv în centrul de copii şi juniori, dar şi în transferuri. Într-adevăr, există un interes din partea unui personaj de origine arabă, dar să fie clar, eu caut un om care să investească alături de mine în acest proiect şi nu pe cineva care să bage repede 3 milioane, să ceară acţiuni şi să nu facem treabă.

Vrem să ducem clubul la un total alt nivel. Sînt deschis la discuţii cu oricine vrea să investească. Indiferent că e vorba de 1, 5, 10 sau 30% din acţiuni", a spus Dan Capră pentru GSP.RO.

Numele cheamă investitorii arabi :)

Şansele ca şeicul să preia echipa sînt destul de mari şi datorită numelui pe care îl poartă echipa, Petrolul.

“Şeicul e atras de brandul puternic, ba chiar de numele echipei, fiindcă desfăşoară afaceri în industria petrolului. Petrolul are un mare avantaj în a atrage un arab: se cheamă Petrolul.

Nu îmi amintesc să fie vreo echipă prin primele ligi din UE sau ţările asociate, cu şanse la Eeuropa League şi Uefa Champions League, deci cu şanse de a deveni vizibilă şi să te poţi lăuda altor şeici cu echipa ta, şi care să aibă un nume care să amintească de locul de unde vine bogăţia arăbească", a spus Capră şi pentru doarpetrolul.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.