Anchetele Gazetei

Cine îngroapă Naţional Arena? Protejatul lui Gabi Oprea îşi bate joc de suporteri şi de stadion!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 februarie 2014

Gazeta Sporturilor de azi aduce în faţa suporterilor portretul unui personaj care ia după bunul plac decizii ce privesc sute de mii de microbişti.

Este vorba despre Bogdan Peter Tănase, şeful  ALPAB (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement din Bucureşti), instituţie care gestionează Naţional Arena.

Împins în faţă şi protejat de vicepremierul Gabi Oprea, Tănase a fost implicat în multe afaceri dubioase şi scandaluri urît mirositoare, iar acum se ocupă şi de cel mai mare stadion al ţării. Stadion care, culmea, la nici 3 ani de la inaugurare are nevoie de modernizări!

Cîteva borne care vorbesc despre acest personaj:
-  a fost 5 ani director în Administraţia Pieţelor, apoi a fost promovat pe linie de partid
- a ajuns în conducerea Aeroportului Băneasa, de unde a plecat "aruncat ca o măsea stricată"
- Oprescu i-a dat apoi pe mână şefia Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane din Bucureşti, poziţie din care Tănase a fost implicat în nenumărate scandaluri şi afaceri ciudate

Ajuns la ALPAB, Tănase şi-a continuat traseul dubios. Iar Naţional Arena se degradează, suporterii suferă, iar echipele şi media sînt tratate cu sictir!

Citeşte întregul portret nefardat al şefului ALPAB în ediţia tipărită a Gazetei de azi sau în platforma online Gazeta Digitală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.