Tenis

Înfrîngere rapidă » Sorana Cîrstea a fost eliminată de Caroline Wozniacki în sferturile turneului de la Dubai

Sorana Cîrstea va primi 34.891 de dolari pentru atingerea sferturilor de finală

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sorana Cîrstea a piedut ieri, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, în faţa lui Caroline Wozniacki în doar 62 de minute.

Sorana s-a oprit în sferturile de finală de la Dubai. Ea a pierdut ieri în faţa numărului 11 mondial, Carolione Wozniacki, cu 1-6, 2-6. Românca în vîrstă de 23 de ani nu a mai putut repdeta jocul pe care l-a etalat în faţa italiecei Sara Errani, pe care a învins-o marţi.

De data aceasta a greşit foarte mult şi n-a mai reuşit să producă acele lovituri cîştigătoare care să compenseze. Ea i-a spus antrenorului său, Victor Ioniţă, că e greu să joace în timpul zilei, după ce în ultima perioadă a avut parte numai de meciuri nocturne.

Chiar dacă daneza a început cu un break pe serviciul Soranei, ea a reuşit să revină şi să puncteze pentru 2-1, însă de acolo Caroline a fost cea care a dominat. Sorana nu a mai reuşit din acel moment decît să ia două game-uri în setul al doilea.

Aceasta a fost a şaptea întîlnire dintre cele două, Wozniacki conducînd acum cu 4-3 în întîlnirile directe. Pentru Cîrstea, a 27-a jucătoarea a lumii, acesta a fost al douăzeci şi nouălea sfert de finală al carierei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.