Liga 1

Laurenţiu Reghecampf continuă războiul cu fostul antrenor dinamovist: "De ce m-a ales Gigi Becali pe mine şi nu pe Dario Bonetti?"

Articol de Bogdan Teodorescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghe îi dă replica fostului antrenor al lui Dinamo, care spusese că "e uşor la Steaua, echipă ce îşi permite orice jucător din România".

Derby-ul Steaua - Dinamo a început deja, deşi pe teren se va disputa abia pe 1 martie. Pînă la disputa jucătorilor din Ghencea, se războieşte actualul tehnician al roş-albaştrilor cu fostul al celor din Ştefan cel Mare.

Reghecampf i-a dat replica lui Dario Bonetti, la Dolce, după ce italianul îl atacase pe facebook cu o zi înainte: "Ce aroganţe... Ar trebui să aibă mai mult respect pentru istoria lui Dinamo, pentru suporterii lui Dinamo. Vreau să-i amintesc că e foarte uşor să antrenezi Steaua în România, pentru că îşi poate permite orice jucător îşi doreşte. Şi dacă nu reuşesc jucătorii să cîştige un meci, atunci intervine clubul. Haide, să i-o trageţi acestui răsfăţat recomandat".

Cum a replicat Reghe? "Dacă Dario Bonetti spune că e bine şi uşor să antrenezi Steaua, de ce nu l-a ales Gigi Becali pe el şi m-a ales pe mine? Crede cineva că eu am ajuns la Steaua fiindcă am fost prieten cu patronul echipei? Nu, categoric, am ajuns pentru ce am făcut la Chiajna. Bonetti de ce n-a ajuns în Ghencea?", a declarat "principalul" Stelei.

Reghecampf a continuat apoi: "Nu sînt arogant, nu îmi doresc să intru cu nimeni în polemică pentru că eu ştiu ce se urmăreşte, de fapt. Se încearcă, de anumiţi oameni de la Dinamo, să se creeze o atmosferă încărcată înaintea derby-ului pentru a avea loc incidente în Ghencea. Ei apelează la tot felul de lucruri mărunte".

Toată polemica a pornit de la faptul că la începutul săptămînii, Reghe a declarat că "Dinamo nu reprezintă nimic pentru noi în acest moment, noi ne batem cu Petrolul şi cu Astra la titlu".

"Cred că Reghecampf s-a pripit atunci cînd a făcut acele declaraţii la adresa lui Dinamo şi cred că a şi realizat acest lucru pentru că am văzut că a revenit şi a spus că a greşit" (Ionel Dănciulescu, director general)

"Declaraţiile antrenorului Stelei sînt reprobabile. Noi i-am respectat şi îi respectăm, îi apreciem calităţile lui Reghe, dar mai are multe de demonstrat în cupele europene pentru că pe aici, prin ţară, cam ştim şi noi cum merge treaba" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.