Liga 1

Start fulgerător » Dinamo vrea să respecte tradiţia: a început mereu în forţă în prima etapă a primăverii

+1 Foto
Dinamoviștii vor o victorie pentru a nu avea emoții înaintea derby-ului cu Steaua

Articol de Eduard Apostol, Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a început mereu în forţă în prima etapă a primăverii din 2000 pînă în prezent. 12 victorii, doar două eşecuri, succese pe linie în ultimii 8 ani.

Roş-albii debutează astăzi în sezonul de primăvară, contra Viitorului pe care n-au învins-o niciodată în competiţiile oficiale în 3 confruntări directe.

"Nu ne gîndim încă la Steaua, e obligatoriu să batem echipa lui Hagi, e primul meci şi nu ne-am ierta vreun pas greşit", a comentat antrenorul Flavius Stoican, care i-a băgat, în premieră, pe jucători în cantonament cu două seri înainte de meci.

Palmaresul primei etape a sezonului de primăvară din 2000 pînă în prezent atestă faptul că Dinamo are un început în forţă, doar de două ori avînd rezultate năucitoare, 0-3, acasă, cu Astra, respectiv Oţelul. Din 14 meciuri, "cîinii" s-au impus de 12 ori. Din 2006 încoace, au avut victorii pe linie.

Lazăr şi Munteanu, out
Stoican a aflat, înainte de a intra în cantonament, că nu se poate baza pe doi jucători importanţi pentru meciul cu Viitorul. Vali Lazăr şi Cătălin Munteanu au probleme la genunchi, iar tehnicianul i-a lăsat doar în tribună, spre a-i avea apţi sîmbătă, în Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.