Liga 1

Meciul viitoarelor staruri » Dinamo - Viitorul, partida care aduce pe teren cei mai promiţători jucători din Liga 1

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu ocazia meciului de azi se vor întîlni faţă în faţă unii dintre cei mai promiţători jucători tineri, români, colegi la loturile naţionale de tineret.

Confruntarea dintre Dinamo şi Viitorul se anunţă a fi una extrem de interesantă prin prisma locurilor din clasament ale celor două formaţii, a jucătorilor care vor păşi pe gazon din primul minut, dar şi a faptului că Dinamo nu a cîştigat niciodată în faţa Viitorului, în campionat.

Elevii lui Stoican se luptă pentru un loc de Europa League, iar Viitorul încearcă să scape de zona retrogradării. Deşi cele două cluburi au obiective diferite, există totuşi şi o asemănare.

Ambele vor arunca în luptă, din primul minut, jucători români cu vîrste sub 21 de ani, care fac parte din loturile naţionale U19 şi U21 şi sînt consideraţi în acest moment tineri de mare perspectivă, cel mai bun exemplu fiind Rotariu, care este urmărit atent de scouterii lui Manchester United.

"Cîinii" sînt mai scumpi
Dinamo se va baza din primul minut pe fundaşul Steliano Filip, mijlocaşul Ionuţ Şerban şi mijlocaşul Dorin Rotariu. Vintilă îi va trimite în teren pe mijlocaşul Romario Benzar şi fundaşul Alin Toşca. Dinamoviştii au cote de transfer cumulate de 2.300.000 de euro, pe cînd cei doi puşti ai lui Hagi, de 1.250.000 de euro.

Cele mai tinere echipe din Liga 1
Cele două echipe care se întîlnesc azi sînt cele mai tinere din Liga 1, ca medie de vîrstă. Viitorul are o medie de 21,9 ani iar Dinamo 23,7 ani!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.