Stranieri

VIDEO Dezlănţuit » Bogdan Stancu a dat o ”dublă” pentru Genclerbirligi la 2-2 cu Konyaspor

Transferat în vară de la Ordu la Genclerbirligi pentru 1,5 milioane de euro, Stancu, 26 de ani, tremură pentru salvare, fiind la 4 puncte de retrogradare

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul român a fost cel mai bun jucător al echipei din Ankara, făcînd posibilă după pauză revenirea de la 0-2 şi ratînd apoi răsturnarea rezultatului.

Bogdan Stancu are un început de an formidabil în Turcia. "Motanul" o ţine în spate pe Genclerbirligi cu golurile sale, capitale ieri pentru punctul scos acasă (2-2) cu Konya.

VIDEO: Vezi AICI golurile!

Atacantul român a semnat a doua "dublă" în acest campionat, după cea cu Eskisehir în noiembrie (tot la Ankara), ajungînd la 11 reuşite! Peste Drogba, Kuyt, Sneijder sau Burak Yilmaz, şi la trei distanţă de liderul Chahechouhe (Sivasspor).

"Motanul" a marcat de 4 ori în ultimele 4 etape şi se află la doar două goluri de cel mai prolific sezon al carierei, 2010-2011, cînd după turul senzaţional făcut la Steaua a prins supertransferul la Galatasaray.

Stancu a dat semnalul revenirii gazdelor, conduse cu 2-0 la pauză. A redus handicapul cu capul (47), din lovitura liberă bătută de Petrovici, şi apoi a transformat (67) penaltyul obţinut de Zec.

Tot Bogdan a mai risipit două mari oportunităţi de a răsturna rezultatul, fiind cel mai bun jucător al lui Genclerbirligi. E cel mai prolific sezon al "Motanului" în Turcia, reuşind să dea 33 de goluri la Galata, Ordu şi Gencler!

11 goluri în 21 de jocuri are Stancu în actuala SuperLig la Genclerbirligi, al patrulea marcator în Turcia

44% dintre cele 25 de goluri înscrise în acest campionat de echipa din Ankara au fost date de român

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.