Liga 1

VIDEO+FOTO Scenariul s-a repetat » Steaua a dat de pămînt cu Concordia şi la Chiajna

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 februarie 2014

Steaua s-a impus cu 4-1 la Chiajna, înaintea derby-ului cu Dinamo.


"Roş-albaştrii" au rezolvat rapid meciul de la Chiajna, Chipciu reuşind să înscrie pentru a treia oară în poarta ilfovenilor în acest an. "Şeptarul" Stelei a fost lansat perfect de Prepeliţă în minutul 6 şi l-a lobat spectaculos pe Rîmniceanu.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Peste numai 11 minute, Stanciu a obţinut o lovitură de pedeapsă, iar Sînmărtean a transformat fără emoţii, partida începînd să semene foarte mult cu întîlnirea din urmă cu 11 zile. Adi Popa putea să facă imediat 3-0, însă Rîmniceanu a reuşit să se opună. Chiajna n-a contat în prima repriză decît printr-un şut anemic al lui Pencea.

Click aici pentru VIDEO!

La pauză, Reghecampf i-a înlocuit pe Sînmărtean şi Chipciu, ambii în pericol de suspendare în cazul unui cartonaş galben. Stanciu a înscris un gol de generic în minutul 50, reluînd impecabil din lovitură liberă de la marginea careului. Reghecampf a fost nevoit să facă imediat şi a treia schimbare, după ce Latovlevici s-a accidentat.

Piovaccari marcat în minutul 81 pentru 4-0 cu un şut pe sub Rîmniceanu din apropiere, în timp ce Stanciu a ratat un nou penalty în minutul 88. Gazdele au marcat golul de onoare în prelungiri prin Papasterianos.

Steaua se menţine la 3 puncte de Astra şi se distanţează la 7 de Petrolul înainte de confruntarea cu Dinamo de sîmbătă.

Echipele de start
Chiajna: Rîmniceanu - Dima, Leca, Melinte, Savin - Papasteriakos, Pencea - Onduku, Purece, Coşereanu - Wellington
Rezerve: Cobrea, D. Florea, M. Ioniţă, M. Neagu, Serediuc, A. Zaharia, Strătilă

Steaua: Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Prepeliţă - Ad. Popa, N. Stanciu, L. Sînmărtean - Chipciu
Rezerve: Niţă, Pîrvulescu, Răduţ, Iancu, Kapetanos, Piovaccari, Keşeru


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.