Liga 1

Dinamoviştii se pregătesc să schimbe antrenorul » Flavius Stoican pe făraş, vine Răzvan Lucescu?

Articol de George Stanciu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jocul slab din meciul cu Viitorul i-a pus pe gînduri pe conducătorii lui Dinamo. Lucescu jr. e varianta dorită în locul actualului antrenor.

În meciul cu Viitorul, Dinamo a arătat nesiguranţă. Flavius Stoican a schimbat sistemul de joc în 3 rînduri, mai exact la fiecare înlocuire! Cireaşa de pe tort a venit în minutul 50, cînd l-a schimbat pe vîrful Bilinski cu mijlocaşul defensiv Cioinac, care, în loc să securizeze avantajul de un gol, a distrus total meciul, semnînd practic victoria Viitorului.

Surse autorizate din anturajul conducerii susţin că preşedintele Constantin Anghelache nu îl mai vede cu ochi buni pe Flavius Stoican pe banca tehnică. Anghelache, fan declarat al familiei Lucescu, ar agrea o schimbare cu Răzvan, rămas recent liber de contract după o aventură la echipa din Qatar, El Jaish.

Cei doi conducători din Ştefan cel Mare, Negoiţă şi Anghelache, ar fi decis să tragă linie şi să ia o decizie după cele trei meciuri-derby cu Steaua. Contactat de Gazetă, preşedintele Constantin Anghelache a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.