Liga 2

Răscoală la Ştiinţa! » Nanu a plecat, jucătorii au părăsit cantonamentul şi s-au dus peste Mititelu!

Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de Bogdan Dănescu (foto)  —  Tuesday, 25 February 2014

Universitatea Craiova e aproape de colaps! Sînt şanse tot mai mari ca echipa să fie scoasă din campionat după evenimentele din ultimele ore.

Primul care a dat semnalul răscoalei a fost Ştefan Nanu, care a părăsit încă de ieri cantonamentul de la Severin fără a le spune nimic jucătorilor! Abia pus de Mititelu în locul lui Napoli, fostul fundaş stînga a plecat de urgenţă la Constanţa, pentru a semna cu Farul.

Lăsaţi de capul lor, cei 16 fotbalişti rămaşi în lot după plecările în serie din ultima vreme s-au întors azi la Craiova pentru o discuţie finală cu Adrian Mititelu. "Vrem să vorbim cu el, să ne spună ce facem! E incredibil ce se întîmplă!", a spus unul dintre jucători pentru GSP.ro.

Dar nici jucătorii, nici suporterii, nu au putut da azi de Mititelu. Mădălin Ciucă, jucătorul care poartă banderola de căpitan în Bănie, a explicat pentru GSP.ro: "Ne-am săturat, nu se mai poate aşa ceva, noi am jucat pentru oraş, pentru suporteri, dar nu mai putem continua în acest ritm".

Fotbaliştii vor face o conferinţă de presă în aceste zile, conferinţă în care îşi vor spune punctul de vedere şi vor motiva decizia care poate duce la încheierea sezonului pentru Universitatea.

Jucătorii nu şi-au luat salariile de 8 luni, singura remuneraţie fiind un bonus de 1000 de euro.

"M-au blocat peste tot! Nu mă mai lasă să mă antrenez nici la Severin", a fost explicaţia oferită azi de Mititelu în cazul plecării jucătorilor din cantonament, conform Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.