Liga 1

Ionuţ Cioinac explică mesajul de dragoste pentru Steaua şi erorile din meciul cu Viitorul: "Sînt mulţi care mă înjură"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 February 2014

Ionuţ Cioinac se apără după ce în presă a apărut o postare pe pagina sa de Facebook în care îşi exprima admiraţia pentru rivala roş-albilor.

"Steaua Bucureşti înseamnă România! Trup şi suflet pentru culori: roşu-albaştru", a fost mesajul care a iscat scandalul.

Fotbalistul susţine acum că acel cont este unul fals, însă mesajul nu e din perioada Dinamo şi datează încă din iulie 2013, perioadă în care actualul mijlocaş al "cîinilor" juca la Tg. Mureş!

"Dacă mă mai uit pe siteuri, mai mult îmi fac rău. Sînt mulţi care mă înjură! E un cont fals pe Facebook care îmi foloseşte numele, dar nu am nici o legătură cu Steaua. Nu am venit la Dinamo să fac blaturi, nu am făcut în viaţa mea, nici nu ştiu cum se face", a explicat Cioinac pentru Click.

Fotbalistul de 23 de ani a descris şi cele două faze de coşmar din meciul cu Viitorul, scor 1-2, în care şi-a dat un autogol şi a provocat un penalty:

"La faza autogolului nu am avut timp de reacţie, mingea mi-a venit puţin deasupra genunchiului, nu am putut nici să mă feresc, nici să dau în altă parte, iar la penalty din dorinţa de a face prea mult...Oricum, antrenorul şi colegii m-au încurajat şi mă vor ajuta să trec peste acest moment".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.