Liga 1

Danciu-gol, obiect de studiu » Legendarul vîrf este golgeterul all-time al confruntării Steaua-Dinamo şi a marcat pentru ambele echipe

13 goluri a reușit Dănciulescu în Derby, fiind puncherul all-time al acestei confruntări.

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul atacant, retras la munca de birou, este personajul unui filmuleţ motivaţional ce va fi urmărit de către elevii lui Stoican în preajma marelui derby cu Steaua.

Ionel Dănciulescu, de-abia învestit ca director general, este folosit ca material didactic, motivaţional, de către foştii săi colegi în vederea Derby-ului de România de sîmbătă.

Legendarul fost atacant, acum în vîrstă de 37 de ani, este eroul unui filmuleţ ce va fi pus în vestiar, la şedinţa video de analiză a adversarului.

"Jucătorii îl ştiu foarte bine, îl văd ca pe un erou, aşa că va fi un exemplu viu pentru tinerii fotbalişti ce vor merge să învingă în Ghencea", au comentat oficialii din Ştefan cel Mare.

Mîine, la film
Fotbaliştii actuali ai "cîinilor" vor viziona golurile înscrise de către fostul fotbalist în poarta rivalilor. Alături de imaginea lui Dănciulescu vor mai exista cîteva colaje cu faze din Derby-urile de România all-time, bineînţeles, momente cu golurile roş-albilor sau victorii recente.

Bonus: înregistrarea video a coregrafiei galeriei "cîinilor" de la ultimul derby, una care a fost mediatizată şi de media internaţională. Totul pentru ca Dinamo să rupă seria negativă de 6 eşecuri la rînd în confruntările directe cu roş-albaştrii. Fotbaliştii vor urmări "filmul" în cinematograful propriu, de la Săftica, vineri, cu o zi înaintea partidei directe.

Moda lansată de Ţălnar
Cornel Ţălnar este antrenorul care a ieşit în evidenţă cu filmuleţe motivaţionale puse jucătorilor în vestiar înaintea confruntărilor cu Steaua. "Papa" ne punea înregistrări din meciurile Dinamo - Steaua, mai ales partida din 2008 cînd i-am încurcat pe rivali, care au pierdut titlul", au povestit fotbaliştii din Ştefan cel Mare.

36 de Derby-uri are Dănciulescu în palmares: 26 pentru Dinamo, 10 pentru Steaua

13 goluri a reuşit Dănciulescu în Derby, fiind puncherul all-time al acestei confruntări, alături de Florea Voinea. 5 reuşite are în tricoul "cîinilor", 8 în cel al rivalilor roş-albilor

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Borcea vrea iar în "haită"
Cristi Borcea este tentat să investească din nou la Dinamo! Fostul acţionar şi oficial al "cîinilor" s-a confesat prietenilor, spunîndu-le că ar vrea să revină în fotbal, dacă va ieşi cu bine, pe 4 martie, din Dosarul transferurilor. Cu toate că, din cauza sportului, a ajuns în pericol să fie întemniţat. "M-am săturat să văd cum Steaua defilează, iar cei din Ghencea iau peste picior pe Dinamo şi pe fanii săi. Steaua trebuie pusă la respect!", le-a zis Borcea amicilor.

"Să bată în Cupă"
Fost jucător-simbol al "cîinilor", Claudiu Niculescu, actualul antrenor al CSM Rîmnicu Vîlcea, consideră că Dinamo nu este o victimă, sîmbătă, în Ghencea, în faţa Stelei: "Nu vă luaţi după rezultatul cu Viitorul. Dinamo poate face surpriza, deşi mai important va fi să învingă în dubla din semifinalele Cupei, fiindcă s-ar apropia de un trofeu şi de participarea în cupele europene. Cred că Rotariu, Ţucudean sau Matei pot fi decisivi în Ghencea. Sper ca fanii să aibă răbdare cu proiectul «cîinilor», deşi românii nu prea au răbdare".

Astra ţine cu Dinamo
Jucătorii şi Daniel Isăilă speră ca roş-albii să scoată măcar un punct în Ghencea, sîmbătă seară. Alexandru Măţel a declarat: "Dinamo are capacitatea de a o încurca pe Steaua. Sper s-o facă". Iar antrenorul Isăilă a precizat: "Aş fi ipocrit să spun că nu-mi doresc ca Dinamo să obţină cel puţin un punct din confruntarea cu adversara noastră la titlu. Ne-ar ajuta, clar".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.